Σετ Κυλινδροπίστονο Husqvarna T425 (525 61 60-01) ®
Το γνήσιο σετ κυλινδροπίστονου Husqvarna με κωδικό 525 61 60-01 αποτελεί την κορυφαία λύση για την πλήρη αποκατάσταση της ισχύος του κινητήρα στο κλαδευτικό αλυσοπρίονο Husqvarna T425. Ως αυθεντικό ανταλλακτικό, εγγυάται την απόλυτη στεγανότητα του θαλάμου καύσης και τη βέλτιστη απαγωγή θερμότητας, κρίσιμοι παράγοντες για τη μακροζωία ενός μηχανήματος που εργάζεται σε υψηλές στροφές. Το σετ περιλαμβάνει τον κύλινδρο, το πιστόνι, τον πείρο, τις ασφάλειες και το ελατήριο εμβόλου, διασφαλίζοντας ότι η επισκευή γίνεται με τις εργοστασιακές προδιαγραφές ανοχών.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
- Ειδική Επίστρωση Nikasil: Ο κύλινδρος διαθέτει εσωτερική επίστρωση υψηλής σκληρότητας για ελαχιστοποίηση των τριβών και αντοχή στις ακραίες θερμοκρασίες λειτουργίας.
- Απόλυτος Συγχρονισμός: Σχεδιασμένο αποκλειστικά για τον κινητήρα 25.4cm³, εξασφαλίζοντας τη σωστή συμπίεση και την άμεση απόκριση στο γκάζι.
- Διάρκεια Ζωής: Η χρήση γνήσιου κράματος αλουμινίου αποτρέπει την πρόωρη φθορά και τις χαράξεις (κόλλημα) που παρατηρούνται σε μη πιστοποιημένα ανταλλακτικά.
- Πλήρες Πακέτο Επισκευής: Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την αντικατάσταση του άνω μέρους του κινητήρα (Top End).
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΡΚΑ / ΜΟΝΤΕΛΟ
Βάσει των επίσημων καταλόγων ανταλλακτικών (IPL), ο κωδικός 525 61 60-01 είναι συμβατός με τα παρακάτω μοντέλα:
| Μάρκα | Μοντέλα |
|---|
| Husqvarna | T425 (Όλες οι εκδόσεις) |
| Zenoah / Komatsu | G2500, G2500TS |
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
| Κωδικός Εργοστασίου | 525 61 60-01 (525616001) |
| Διάμετρος Εμβόλου (O) | 34 mm |
| Κυβισμός Κινητήρα | 25.4 cm³ |
| Προέλευση | Husqvarna Original Part |
| Περιεχόμενα Συσκευασίας | Κύλινδρος, Πιστόνι, Ελατήριο, Πείρος, Ασφάλειες |
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ:
Κατά την αντικατάσταση του κυλινδροπίστονου στο T425, είναι απαραίτητο να ελέγξετε την κατάσταση των φλαντζών και των τσιμουχών στροφάλου για τυχόν διαρροές αέρα (lean condition), που είναι η συνηθέστερη αιτία καταστροφής του προηγούμενου κυλίνδρου. Πριν την πρώτη εκκίνηση, λιπάνετε ελαφρώς τα τοιχώματα του κυλίνδρου με λάδι μίξης 2-stroke. Μετά την τοποθέτηση, απαιτείται ρύθμιση του καρμπυρατέρ και χρήση φρέσκου καυσίμου με υψηλής ποιότητας συνθετικό λάδι σε αναλογία 2% (1:50).