Αλέτρι Δίυνο GRAECUS DIA08 8 με Ρόδα (25hp) ®
Το δίυνο άροτρο GRAECUS DIA08 είναι ένα εξαιρετικά στιβαρό γεωργικό παρελκόμενο, σχεδιασμένο για να διπλασιάζει την απόδοση του οργώματος σε μικρά και μεσαία τρακτέρ. Κατασκευασμένο για να αντέχει σε σκληρές συνθήκες, το DIA08 προσφέρει βαθιά διείσδυση και τέλεια αναστροφή του χώματος, εξασφαλίζοντας τον σωστό αερισμό του εδάφους. Είναι πλήρως συμβατό με τα δημοφιλέστερα τρακτέρ της αγοράς (Kubota, New Holland, John Deere, LS κ.α.), αποτελώντας την ιδανική επιλογή για παραγωγούς που αναζητούν ταχύτητα και αξιοπιστία στην προετοιμασία των αγρών τους.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
- Ενισχυμένος Σκελετός: Σχεδιασμός με ενισχύσεις σε όλα τα σημεία καταπόνησης για μέγιστη αντοχή κατά την έλξη.
- Διπλή Απόδοση: Τα δύο υνιά 8 ιντσών επιτρέπουν την κάλυψη μεγαλύτερης επιφάνειας σε λιγότερο χρόνο.
- Υνιά Ειδικής Σκλήρυνσης: Αποσπώμενα και αντικαθιστώμενα υνιά που προσφέρουν εξαιρετική διεισδυτικότητα ακόμα και σε απάτητα εδάφη.
- Ρυθμιζόμενη Κλίση: Δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης του φτερού για την επίτευξη της ιδανικής αναστροφής του χώματος.
- Ρόδα Βάθους: Περιλαμβάνει οδηγό ρόδα για την ακριβή προσαρμογή του βάθους εργασίας, προστατεύοντας τον ελκυστήρα από υπερφόρτωση.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
| Απαιτούμενη Ισχύς | 25 HP |
| Αριθμός Υνιών | 2 τεμάχια (8 ίντσες) |
| Βάρος Μηχανήματος | 132 kg |
| Διάμετρος Υνιού | 780 mm |
| Διαστάσεις (A/B/C/D) | 840 / 1150 / 1030 / 520 mm |
| Σύστημα Ζεύξης | Τριών σημείων – Κατηγορίας I (o 19.0-22.0mm) |
| Πιστοποίηση | Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ασφαλείας CE |
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΕΩΠΟΝΟΥ:
Η χρήση του δίυνου αρότρου απαιτεί σωστή ευθυγράμμιση των μπράτσων του τρακτέρ ώστε το πρώτο υνί να "πιάνει" την ίδια ποσότητα χώματος με το δεύτερο. Για βέλτιστα αποτελέσματα στην ελιά ή τα κηπευτικά, προτιμήστε το όργωμα όταν το έδαφος έχει μέτρια υγρασία. Μετά την εργασία, καθαρίστε σχολαστικά τα υνιά από υπολείμματα χώματος και λιπάνετε τις επιφάνειες τριβής με ένα αντιδιαβρωτικό στρώμα γράσου, ώστε να αποφευχθεί η οξείδωση και να διασφαλιστεί η εύκολη διείσδυση την επόμενη φορά.