Από το 1978
Το καλάθι σας

Τρόποι Αποστολής

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους και της Κύπρου.


Οι παραγγελίες των προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα εκτελούνται εντός τριών (3) εργασίμων ημερών, από την αποδοχή της κάθε παραγγελίας, μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (8:00πμ - 16:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Κατ’ εξαίρεσιν, σε περιπτώσεις αποστολής προϊόντων σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές), η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής.


Οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα σε παραγγελία από προμηθευτές αποστέλλονται άμεσα μετά την συλλογή όλων των προϊόντων στις κεντρικές αποθήκες της εταιρίας. Δεν αποκλείεται τμηματική αποστολή επιμέρους προϊόντων μίας παραγγελίας.


Η αποστολή των προϊόντων μπορεί να εκτελεστεί με τους εξής τρόπους:


  1. Παραλαβή από το κατάστημα

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε την παραλαβή της από τα φυσικό μας κατάστημα. Μετά από ενημέρωση σας από εμάς για την διαθεσιμότητα των προϊόντων τα παραλαμβάνετε από το κατάστημα μας.


  1. Αποστολή με ταχυμεταφορές (ACS Courier)

Για δέματα έως 25kg μπορούμε μπορούν να αποσταλούν με ταχυμεταφορές. Η παραλαβή του δέματος γίνεται από το κατάστημα των ταχυμεταφορών ή κατ' οικον με την επιλογή του πελάτη κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. 

Ο κωδικός αποστολής από την εταιρία μεταφορικών μπορεί να δοθεί στον πελάτη μία μέρα μετά την εκτέλεση της παραγγελίας. Αποστέλλεται με ενημερωτικό μήνυμα στο τηλέφωνο επικοινωνίας.


  1. Αποστολή με μεταφορική εταιρία.

Για δέματα που το βάρος ξεπερνάει τα είκοσι (20) κιλά και έστω μία διάσταση του δέματος είναι πάνω από δύο (2) μέτρα τότε η αποστολή εκτελείτε με μεταφορική εταιρία.

Η αποστολή της παραγγελίας σας εκτελείτε με τα πρακτορεία μας μέχρι Αθήνα, Πάτρα ή Θεσσαλονίκη και παραδίδετε στην μεταφορική της επιλογή σας εντός των πόλεων αυτών. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τα επιμέρους πρακτορεία μεταφορών. Η αντικαταβολή δεν γίνεται δεκτή μέσω των μεταφορικών εταιρειών.


Για πολύ βαριά ή ογκώδη αντικείμενα και φυτά σας προτείνουμε να επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραγγελία σας στο 27210 27558.


Διαθεσιμότητα


Επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας για το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Αρκετά προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις μας ενώ σε ορισμένα υπάρχει μια διαθεσιμότητα 1-4 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας.


Χρόνος παράδοσης

Στα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα.


Καθυστέρηση παραγγελίας

Η εταιρία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις παραδόσεων των παραγγελιών σας, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.