Από το 1978
Το καλάθι σας

Ποιοι είμαστε

Η δραστηριότητα μας ξεκίνησε το 1978, οπού και ανοίξαμε το κατάστημά μας στη Καλαμάτα, με σκοπό αφενός αρχικά τον εξοπλισμό των αγροτών όλου σχεδόν του νομού Μεσσηνίας τόσο με μηχανικό εξοπλισμό όσο και με συμβουλές και αφετέρου την κατασκευή κήπων, το αστικό πράσινο. Από το 2008 μεταφερθήκαμε στο Αριοχώρι Μεσσηνίας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και από το 2012 ανοίξαμε και δεύτερο κατάστημα στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αγρότες, κηπουρούς αλλά και ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν την ενασχόληση τους με το πράσινο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας εύρωστα φυτά και τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό με την αξιοποίηση του διαθέσιμου νερού και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Πλέον ανοίγει μια καινούρια σελίδα για το κατάστημα μας με την κατασκευή αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος. Εδώ θα βρείτε όλων των ειδών καρποφόρα δένδρα (εσπεριδοειδή, ελιές κ.α.), φυτοχώματα, λιπάσματα, μηχανήματα και είδη για την προστασία σας. Έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλες τις δενδρώδης καλλιέργειες μέσω του blog μας το οποίο θα ενημερώνεται τακτικά για την εγκατάσταση και την περιποίηση όλων των καρποφόρων δένδρων καθώς και τις ασθένειές τους και την αντιμετώπιση αυτών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.