• ΑΛΥΣΙΔΑ OREGON 91PX 3/8LP 1.3 40 ΟΔΗΓΟΙ

ΑΛΥΣΙΔΑ OREGON 91PX 3/8LP 1.3 40 ΟΔΗΓΟΙ

Διαθεσιμότητα:
2-3 Ημέρες
Κωδικός Προϊόντος:
900055
Κατασκευαστής:
Oregon
11,20 9,00

You save 2,20€


Μεταφορά Προϊόντων

Η μεταφορά των προϊόντων μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
  1. Παραλαβή από το κατάστημα - Χωρίς χρέωση
  2. Με Μεταφορική: Ολοκληρώνοντας την αγορά σας, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το κόστος μεταφοράς στον χώρο σας. Αυτό μπορεί να γίνει με ACS Courier για μικρά αντικείμενα, Πρακτορείο Μεταφορών για μεγαλύτερα αντικείμενα.

** Το κόστος μεταφόρας δεν υπολογίζεται αυτόματα.

Αλυσίδες
Βήμα αλυσίδας 3/8"LP .050" (1.3mm)

#ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΑΛΥΣΙΔΑ OREGON 91PX 3/8LP 1.3Η αλυσίδα 91PX αποτελεί την ιδανική λύση για χρήστες, που χρησιµοποιούν ελαφριά αλυσοπρίονα σε επαγγελµατικές εργασίες, όπως είναι το κλάδεµα και η χειρουργική δένδρων. Οι ακμές διπλής κοπής των δοντιών Chamfer Chisel προσφέρουν εξαιρετική απόδοση. Είναι ανθεκτική, εύκολη στη συντήρηση και εύχρηστη σε σύγκριση με τις συμβατικές αλυσίδες αλυσίδες. Η σχεδίαση των συνδετήρων και των υπερυψωμένων οδηγών μειώνει το κλώτσημα και ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς, προσφέροντας ασυναγώνιστη απόδοση.

Ειδικά Χαρακτηριστικά:

LubriTec
Το σύστημα λίπανσης LubriTec παρέχει συνεχή λίπανση στην αλυσίδα και τη λάμα, για λιγότερη φθορά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

AdvanceCut™
Οι εργασίες στον κήπο και ακόμη και σε δέντρα που έχουν υποστεί ζημιά από την καταιγίδα, απαιτούν, μια αλυσίδα αρκετά προηγμένη, αλλά ταυτόχρονα φιλική προς το χρήστη και να επιτρέπει τη διόρθωση λαθών. Το σύστημα AdvanceCut της Oregon δημιουργήθηκε για χρήστες που ασχολούνται με μαστορέματα, αλλά και για πιο εκτεταμένες και απαιτητικές εργασίες, λόγω της σταθερής απόδοσης και της ανθεκτικότητας του. Ο σχεδιασμός χαμηλού κλωτσήματος καθιστά το AdvanceCut ιδανική – και αξιόπιστη – επιλογή για τη συντήρηση των δέντρων σας. Το AdvanceCut είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε απαιτητικό χρήστη.

Facebook

Επικοινωνία

#ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Άλλα προϊόντα